Van den Berg Afvoerputten BV

Over ons

Op onze speciale stand tijdens de komende Installatie vakbeurs tonen wij u op stand nr. 106 diverse nieuwe ontwikkelingen op afvoergebied.

We beginnen bij de super lage roestvrijstalen R-Line douchegoten, speciaal ontwikkeld voor renovaties en het levensloop bestendig maken van inloop douches voor gedateerde badkamers.

Als 2e nieuwe item de Finish-Line douchegoten, een voordelig alternatief. De ABS kunststof goot is voorzien van een roestvrijstalen deksel die omgekeerd kan worden toegepast als tegel inleg.

En ook: complete douchevloeren met afvoeren in een groot aantal afmetingen en kleuren en voorzien van een anti slip coating. Voor vele mogelijkheden te gebruiken voor duurzame turn-key woningen, renovaties, kortom overal waar snelle, goedkope en pasklare oplossingen gevraagd worden.

Diverse roestvrijstalen douchegoten en putten zijn nu ook uit voorraad leverbaar in de trendy kleur MAT ZWART, ook te zien op onze stand.

Gemarkeerd product

Douchevloeren model Comfort

Deze robuuste douche vloer is voorzien van een afvoer en heeft een antislip oppervlak volgens DIN 51097. Gemaakt van polyesterhars en vulmiddel zorgen dat deze gebruiks vriendelijke en veilige douche vloer bruikbaar is voor nieuwbouw, renovaties en voor het levensloop bestendig maken van gedateerde badkamers. De plaatsing van deze complete douche vloeren is uitermate eenvoudig en kan verrassend snel gebeuren. Met een totale dikte van 30 mm wordt een betrouwbare en comfortabele inloop douche gerealiseerd die, mede gezien zijn antislip oppervlak, volkomen veilig is. Deze uitermate innoverende douchevloer is bijzonder hygienisch in gebruik en geeft een ruimtelijk effect aan de badkamer. Leverbaar in 9 lengte maten en 3 breedte maten, in diverse kleuren en met verrassende afvoeren. De meest gangbare afmetingen zijn uit voorraad leverbaar. Model COMFORT heeft een afwaterende vloer naar de nagenoeg onzichtbare afvoer sleuf en heeft een afvoer capaciteit van 30 l/min. De douche vloer is verkrijgbaar in de volgende RAL kleuren: RAL 9001 – RAL9003 – RAL7016 – RAL7037 Maatwerk of speciale kleuren zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op