Van Lente Systeemintegratie BV

Over ons

Van Lente Systeemintegratie biedt haar klanten innovatieve totaaloplossingen en diensten op het gebied van industriële- en gebouwautomatisering. Inmiddels hebben we ruim 85 jaar ervaring en staan bekend als een betrouwbare systeemintegrator.

Dit komt doordat we dicht bij onze klanten staan. Samen denken, samen doen is ons motto, op deze manier kunnen wij onze klanten écht helpen en kunnen we de best passende totaaloplossing leveren en technisch hoogwaardige en duurzame systemen aanbieden.

Van Lente Systeemintegratie beschikt over een team van 25 specialisten in de meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering. U kunt bij ons terecht voor alle diensten op het gebied van klimaatinstallaties en automatisering van technische installaties in gebouwen. Wij onderscheiden ons door de jarenlange ervaring van onze specialisten en specifieke kennis van de producten van Priva. Naast Priva gebruiken wij de producten van Easy I/O en Loytec. Van Lente heeft een gegarandeerde toegevoegde waarde voor uw projecten.

Onze kernactiviteiten zijn, nieuwbouw, renovatie, optimalisatie, onderhoud, monitoring en beheer. Wij verzorgen in eigen beheer de engineering, bekabeling, montage, paneelbouw, tekenwerk, software engineering, inbedrijfstelling en onderhoud. Kortom: ‘alles in één hand’. Voor onze oplossingen maken wij gebruik van Priva apparatuur en applicaties waarbij juist de kennis van de oude(re) systemen van pas komt bij renovatie en optimalisatie.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

onderhoudsmonteur-2

https://werkenbijvanlente.nl/o/onderhoudsmonteur-elektrotechniek

Wat doet een onderhoudsmonteur bij onze klanten?

Je gaat vanuit huis op locatie aan de slag bij onze (regionale) klant. De werkzaamheden, op de technische dienst bij de klant, zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene dag bezig met het zelfstandig oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties en kleine modificaties aan elektrotechnische installaties en bijbehorende besturingssystemen. En de volgende week houd je je bezig met het uitvoeren van inspecties en onderhoudswerkzaamheden van elektrische en (in mindere mate) mechanische aard. Je stemt de werkzaamheden af met de opdrachtgever en je eigen leidinggevende. Je kan worden ingezet in de storingsdiensten en / of ploegendiensten van de klant. Maar soms vragen we je ook om bij te springen bij onze lopende projecten. Kortom een afwisselende en uitdagende baan.

Lees verder »
Lv-09-06-2021-274

Inspecteur laagspanning

Werken binnen een gedreven team van inspecteurs, en je dagelijks zorgen voor het inspecteren van nieuwe en bestaande laagspanningsinstallaties, conform geldende normen. Oh ja, niet onbelangrijk: je doet dit allemaal binnen een van de leukste technische werkomgevingen in regio Overijssel. Welkom bij Van Lente Systeemintegratie in Deventer.

Wanneer is deze functie iets voor jou?
Wanneer jij je op je plek voelt in de inspectiewereld en graag jouw inspectie-talent combineert met je technische kennis en ervaring, dan passen wij mogelijk bij jou! Binnen Van Lente Systeemintegratie waarderen we het als je een sociaal persoon bent die weet van aanpakken. Wij bieden een omgeving waarin we graag een stap extra doen voor elkaar én de klant. Samen maak je inspectietechnieken succesvol, niet als solist.

Lees verder »

Neem contact met ons op