Viessmann Refrigeration Solutions Benelux

Over ons

Viessmann levert innovatieve, commerciële koeloplossingen voor de voedingsmiddelen branche, industrie en andere doeleinden. Energiezuinigheid en duurzame koeling samen met het onderhoudsgemak vormen de kern van onze oplossingen.

Onze Tecto producten en ons serviceportfolio omvat zowel remote als plug-in koelmeubels. Ook koelcellen en koeloplossingen evenals de accessoires en bijbehorende diensten vallen binnen ons portfolio. Onze Tecto producten staan bekend om hun hoge normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. De producten kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen en wensen van de klant.

Tecto producten worden gefabriceerd in onze fabrieken in Duitsland en Finland. De producten worden verkocht door onze lokale kantoren in 18 landen verspreid over heel Europa, geassisteerd door een uitgebreid netwerk van onze partners. Dit zorgt voor een zo goed mogelijke bereikbaarheid voor onze klanten welke een aanspreekpunt hebben voor al onze producten, diensten en technische ondersteuning.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top