Walraven BV

Over ons

Al bijna 80 jaar biedt Walraven slimme systeemoplossingen op het gebied van bevestiging, brandbescherming en sanitair. Het ruime assortiment aan productsystemen wordt gebruikt door installateurs over de hele wereld.

De producten van Walraven zijn marktgericht, innovatief, sluiten aan bij de wensen van de klant en bieden de hoogst mogelijke prestaties. De producten beschikken over de benodigde goedkeuringen en de organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Het brede productassortiment en de jarenlange expertise van Walraven bieden totaaloplossingen voor ieder project.

Gemarkeerd product

McAlpine sanitairassortiment

Walraven is exclusief vertegenwoordiger van het McAlpine sanitairassortiment in Nederland, België en Luxemburg. Naast diverse soorten sifons voor in de badkamer en keuken, biedt het assortiment ook diverse afvoersets en accessoires. McAlpine werkt continu aan innovatieve producten, waarbij de wensen van de gebruiker altijd centraal staan. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment dan ook tot het meest complete ter wereld. McAlpine is een familiebedrijf, opgericht in 1902 in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf begon met het maken van kunststof sifons in 1957. Tot op de dag van vandaag vind de productie plaats in het Verenigd Koninkrijk, maar de producten worden naar meer dan 80 landen geëxporteerd. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top