WeMa Mobile

Over ons

Eén app voor al uw afdelingen
 
Binnen organisaties ontstaat er een wirwar aan applicaties, waardoor de medewerker wordt overspoelt met apps op zijn/haar telefoon die werk gerelateerd zijn. Doormiddel van uw eigen personeel app worden alle processen samengebundeld in één app. Concreet: bestaande pakketten worden geïntegreerd en onderdelen die missen worden geïmplementeerd door standaard modules. Dit doen we voor al uw afdelingen, zodat er één centrale app is die het personeel hoeft te installeren. Handig toch?
 
 
Directie/Management
In tijden van corona is communicatie binnen bedrijven een hot-topic geworden. Maar ook in grote organisaties waarin veel mensen in het veld aan het werk zijn, is het moeilijk om iedereen te bereiken. Doormiddel van een aantal communicatie modules waaronder bedrijfsnieuws en berichten kan de directie en management het personeel bereiken. Dit kan zowel in groepen als naar individuen. Bij belangrijke meldingen ontvangt de directie of management zelfs een lees bevestiging. Zo wordt de communicatie en informatiestroom binnen het bedrijf bevordert.  
 
HR
Binnen groeiende organisaties groeien de HR processen mee. De verlof aanvragen, declaraties en personeelsgesprekken zijn hier een voorbeeld van. Doormiddel van het door ons ontwikkelde HR-Dashboard heeft afdeling personeelszaken/HR een duidelijk overzicht van wat er speelt binnen het bedrijf. Via koppelingen worden goedgekeurde verlof/declaraties aanvragen gelijk doorgeschoten naar het salarispakket en krijgt de medewerker ook de loonstroken te zien. Op deze manier zorgen we er voor dat de medewerker één plek heeft waar hij/zij alles over het bedrijf kan vinden, maar ook kan regelen.
 
Kwaliteit en veiligheid
Veilig werken is anno 2021 een hot item. Veel bedrijven zien het als administratieve rompslomp, maar het is toch belangrijk dat uw belangrijkste bezit een veilige werkomgeving hebben? Doormiddel van geautomatiseerde formulieren zoals een werkplek inspectie en toolboxen kunnen medewerkers op hun smartphone voldoen aan de belangrijkste wet- en regelgeving. Ook gevaarlijke situaties kunnen worden gesignaleerd en gerapporteerd. Het systeem genereert uiteindelijk de rapporten zodat als de inspectie er om vraagt u altijd up-to-date informatie heeft.
 
Naast het invulwerk moeten alle medewerkers in het bezit zijn van up-to-date handboeken en reglementen. Omdat elke medewerker een smartphone heeft, kunt u garanderen dat hij/zij in het bezit is van een up-to-date handboek en/of reglement(en).
 
Personeelsontwikkeling
In navolging van HR processen is de ontwikkeling van uw personeel ook van belang. Doormiddel van een onboarding traject kunt u er als reqruit of HR afdeling ervoor zorgen dat nieuw personeel thuis op de bank zich kan voorbereiden op zijn/haar nieuwe avontuur.
 
Naast het onboarding traject is ook voorlichting en documentatie een belangrijk onderdeel van personeelsontwikkeling. Eventueel vervallen diploma’s worden gemeld bij zowel de leidinggevende als bij de medewerker. Zo kan de medewerker optijd bijgeschoold worden en blijft het personeel zich ontwikkelen.
 
Administratie
Er zijn ook veel administratieve werkzaamheden die veel tijdkosten voor medewerkers in het veld. Doormiddel van digitaliseren van administratieve formulieren heeft afdeling administratie altijd een overzicht. Het ziek melden, bestellen van gereedschap of kleding kan doormiddel van een aantal klikken gebeuren. Ideaal voor medewerkers, maar ook voor uw overzicht want iedereen levert het op dezelfde manier aan. Daarnaast wordt er automatisch een historie opgebouwd in ons systeem.
 
Ook het invullen en verwerken van uren is een belangrijk administratief onderdeel. Afhankelijk van uw softwareleverancier valt dit te koppelen. De ervaring leert dat als het personeel geen papier meer hoeft in te vullen, er al een belangrijke ergernis wordt weggenomen.
 
Informatief
Naast belangrijke bedrijfsonderdelen moet een bedrijfsapp ook informatief zijn. Doormiddel van een personeel feed geven we de mogelijkheid om personeel zelf informatie te delen over bijvoorbeeld een geboren kind of ander jubileum. Andere personeelsleden kunnen hier op reageren of dit liken. De ervaring leert dat dit de betrokkenheid onderling erg vergroot.
 
Ook een smoelenboek om iemand snel te bereiken of een personeelsagenda om alle uitjes en verjaardagen te onthouden is een veel gebruikt onderdeel van het personeelsplatform.
 
Wat nog meer?
Naast alle handige modules die al genoemd zijn is uw app volledig in uw eigen huisstijl. Daarmee maken we onze slogan ‘Eén platform voor uw personeel’ meer dan waar. Want externe pakketten worden geïntegreerd en missende onderdelen worden toegevoegd. Het resultaat? Een complete app voor al het personeel.
 
Omdat we een partij zijn waar techniek en HR samen komen, ontwikkelen we ook slimme oplossingen. Zo kunnen we door integratie van elektronische sloten het mogelijk maken om te bepalen welk personeel toegang heeft tot bepaalde ruimtes in het bedrijfspand en op welke tijdstippen. Op deze manier is het niet meer mogelijk dat bij vertrek van personeel er ergens nog een sleutel rondzwerft.
 
Een andere slimme oplossing is de digitale handtekening. Documenten kunnen door medewerkers thuis of onderweg worden ondertekent en hoeven hiervoor niet meer apart langs kantoor. Dit scheelt veel tijd en zorgt er voor dat werken op afstand nog eenvoudiger wordt.
 
 
Onder andere deze bedrijven maken gebruik van WeMa People:
ITN
Otterman

Oegema Transport

Damstra

Harwig
SealteQ
Lowik / Hoppenbrouwers
HIWA
AK Schoonmaak
Bouma Installatietechniek
Awizon
Lesscher Installatietechniek
Appelhof Installatietechniek
VDK Groep
 
 
Wij koppelen met deze partijen:
 
• NMBRS
• AFAS
• Microsoft Azure
• ART Systems
• TAS-TMS
• Salto Sloten
• Sensolus

Gemarkeerd product

Eigen personeelsapp!

Eén app voor al uw afdelingen   Binnen organisaties ontstaat er een wirwar aan applicaties, waardoor de medewerker wordt overspoelt met apps op zijn/haar telefoon die werk gerelateerd zijn. Doormiddel van uw eigen personeel app worden alle processen samengebundeld in één app. Concreet: bestaande pakketten worden geïntegreerd en onderdelen die missen worden geïmplementeerd door standaard modules. Dit doen we voor al uw afdelingen, zodat er één centrale app is die het personeel hoeft te installeren. Handig toch?

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top