Wilo Nederland BV

Over ons

De Wilo Groep is één van ’s werelds meest vooraanstaande producenten van pompen en pompsystemen voor de gebouwentechniek, watermanagement en de industrie. In de afgelopen decennia transformeerde het bedrijf van verscholen naar zichtbaar en vervolgens tot de ‘connected’ marktleider. Wilo telt tegenwoordig wereldwijd ongeveer 8.000 medewerkers. Met innovatieve oplossingen, intelligente producten en individuele diensten zorgt Wilo op een slimme, efficiënte en klimaatvriendelijke manier voor de verplaatsing van water. Met de producten, oplossingen, processen en business modellen staat Wilo als digitale pionier binnen de industrie.

WILO Nederland B.V. is onderdeel van de Wilo Groep. De Nederlandse vestiging bestaat sinds 1972 in Nederland en is op dit moment gevestigd in Westzaan. Ook hier groeide het bedrijf vanuit de kernactiviteit van verkoop van pompen voor verwarming uit tot een aanbieder van totaaloplossingen.

Gemarkeerd product

Wilo-DrainLift SANI

Pompenspecialist Wilo heeft een geheel nieuwe lijn opvoerinstallaties geïntroduceerd: Wilo-DrainLift SANI. Met de nieuwe serie is niet alleen het bestaande portfolio gestroomlijnd maar is – door de vergaande modulariteit van de vier basistypes – ook het aantal toepassingsgebieden fors uitgebreid. De vier basistypes zijn S en M, elk met één pomp en L en XL, elk met twee pompen. Dankzij de grote variëteit in afmetingen en technische uitvoeringen is de DrainLift SANI opvoerinstallatie nagenoeg universeel toepasbaar voor het verzamelen en transporteren van afvalwater. Daarbij varieert het programma van een S-uitvoering voor woningen tot aan een XL-uitvoering voor grote bedrijfsobjecten, zoals kantines of grootkeukens.

Lees verder »

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top