Winkels Techniek BV

Over ons

Wij leveren slimme, toekomstbestendige technieken voor een duurzame, comfortabele en veilige leef- en werkomgeving.

Wij willen de meest gekozen partij in Oost-Nederland zijn voor iedereen die met minimale verspilling van de natuur duurzaam, comfortabel en veilig wil leven.
Wij beschikken over de drive om nieuwe wegen in te slaan voor een toekomst waarin duurzaam, comfortabel en veilig leven voor iedereen bereikbaar is, met minimale verspilling van de natuur. Een toekomst waarin wij onze klanten met behulp van techniek meer bieden dan zij vragen en zonder dat zij het vragen. Een toekomst door techniek.
Wij bieden de beste werkomgeving aan mensen die onze passie delen. Wij geven hen de ruimte om te leren, inspireren en innoveren. We passen onze organisatie aan als de markten waarin wij opereren daarom vragen. We omarmen nieuwe technologieën, optimaliseren onze processen continu en gaan slimme partnerships aan omdat wij geloven in de kracht van samen.

Producten

Vacatures

Projectleider Elektrotechniek Grote Projecten

Projectleider Elektrotechniek Grote Projecten

Als projectleider neem jij de regie in de oplevering van diverse grote projecten in de woningbouw en utiliteit. Jij weet dan ook de juiste prioriteiten te stellen, snel te schakelen en bent doelgericht. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van diverse projecten met een waarde van 150.000 tot 10 miljoen. Naast het opstellen van een planning, functionele specificaties en het zorgen voor de juiste contracten en middelen, identificeer je ook de mogelijke risico’s en vind je oplossingen voor eventuele problemen. Zo weet jij tijdig te ontdekken dat een project de afgesproken uren overschrijdt en ziet daardoor nog kansen om toch aan de afspraken te voldoen.

Lees verder »
Productieleider Prefabricage

Productieleider Prefabricage

Een drietal jaar geleden hebben we onze werkplaats op onze locatie in Vorden heropend, in beginsel voor de benodigde prefabricagewerkzaamheden voor ons nieuwe team Transformatie. Dit team transformeert kantoren naar appartementen in heel Nederland met een korte doorlooptijd. Door de groei van de transformatieprojecten en de wens om dit bedrijfsbreed in te zetten, zijn we op zoek naar een Productieleider Prefabricage.
Wil jij samen met een gedreven team van collega’s onderdeel zijn van deze transformatie, dan is Winkels Techniek op zoek naar jou!

Lees verder »
Calculator Werktuigbouwkunde

Calculator Werktuigbouwkunde

Als Calculator ben jij één van de belangrijkste mensen in ons proces: jij bent immers degene die de klantvraag omzet naar een technische oplossing. Je werkt zelfstandig of samen met je collega’s toe naar een optimale en creatieve oplossing voor complexe installatiekundige vraagstukken. ‍Je bent dagelijks bezig met het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties voor diverse projecten. Deze diversiteit en de grootte van de projecten maakt de functie bij ons tot een uitdagende en afwisselende functie. Zo werk je bijvoorbeeld aan engineeringsopdrachten voor bedrijven, ziekenhuizen en voetbalstadions. Je houdt hierbij rekening met de wensen van de klant en aspecten als duurzaamheid, comfort, rendement, efficiency en veiligheid.

Lees verder »
Projectleider Werktuigbouwkunde Prefabricage

Projectleider Werktuigbouwkunde Prefabricage

Neem jij de leiding over de volledige organisatie van onze revitaliseringsprojecten? Vind jij het fijn om heel dicht bij de werkvloer te staan en je monteurs zelf in te plannen en regelmatig te spreken?
‍De projecten die jij met je team uitvoert zijn voornamelijk revitaliseringsprojecten van kantoorpanden naar appartementen. Als projectleider organiseer en coördineer je alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van jouw projecten. Dit doe je door zelfstandig voorstellen uit te werken en deze te vertalen in de benodigde middelen, materialen en mankracht.

Lees verder »
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Grote Projecten

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Grote Projecten

Ben jij een werkvoorbereider met teken- en ontwerpskills? Maak jij de projecten met jouw collega’s tot een succes?
‍In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding voor diverse woning- en utiliteitsbouwprojecten. Als werkvoorbereider ben je een onmisbare schakel in ons team. Jij bent de verbinder tussen onze klanten, projectleider, tekenaar en monteurs. Daarnaast bestel je de benodigde materialen, stel je planningen op en beantwoord je vragen van collega’s. Samen met je teamleden zorg je ervoor dat een project van A-Z klaar is om uitgevoerd te worden.

Lees verder »
BIM-Coördinator

BIM-Coördinator

Wil jij een pioniersrol vervullen op het gebied van BIM binnen Winkels en ben je in staat om een BIM-visie te ontwikkelen en deze uit te zetten in onze organisatie?
Binnen Winkels zijn we gestart met het opzetten en professionaliseren van BIM-technologie. We streven ernaar om in de toekomst al onze projecten binnen de verschillende disciplines in 3D uit te werken. Om dit te laten slagen zijn we op zoek naar iemand die het voortouw neemt bij het opzetten en implementeren van de BIM-methodiek. Jij stelt hiervoor het beleid op en creëert de randvoorwaarden. Als BIM-coördinator ben jij een verbindende schakel tussen onze teams. Je wordt er enthousiast van om de organisatie naar een hoger niveau te tillen en je collega’s hierin mee te nemen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top