Installatie Vakbeurs is hét moment om al jouw (potentiële) relaties te ontmoeten en jouw nieuwste producten en diensten te presenteren.

In aanloop naar de beurs is het daarom belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken bij je (potentiële) relaties. Zo zorgen we samen met jou als exposant voor een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Bekijk hieronder welke tools wij bieden om je beursdeelname zo goed mogelijk te promoten.

gereedschap installatie vakbeurs hardenberg

Persoonlijke link

Op My Easyfairs kun je jouw persoonlijke uitnodigingslink downloaden, waarmee je bijhoudt wie zich registreert via jouw marketinguitingen. Diverse materialen (logo, banners & een digitale uitnodiging) zijn beschikbaar om in combinatie met de link jouw relaties uit te nodigen.

De materialen zijn te downloaden onder het kopje ‘Klanten & prospects uitnodigen’ > ‘Marketingmateriaal’

bezoekers staan bij sanitair op installatie vakbeurs hardenberg

Exposantenpakket

Naast de marketingmaterialen in My Easyfairs, ontvang je een exposantenpakket met geprinte uitnodigingskaarten waarmee je jouw relaties persoonlijk kunt uitnodigen voor een bezoek aan Installatie Vakbeurs Hardenberg.

De kaarten zullen in week 32 verstuurd worden

Installatie Vakbeurs Hb 2020

Uitnodigingsservice

Wil je het uitnodigen van jouw relatiebestand liever uitbesteden? Dan kun je gratis gebruik maken van onze Uitnodigingsservice, waarbij je tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten bespaart omdat wij het uitnodigen van je relaties volledig uit handen nemen.