EasyGo

EasyGo is vanaf 2020 onderdeel van Installatie Vakbeurs. Een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Als exposant haal je met EasyGo nog meer uit jouw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

EasyGo in een notendop

Met de komst van EasyGo is het extreem eenvoudig om je  bereik, zichtbaarheid en ROI te boosten. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs, maar wij geven je de keuze, afhankelijk van jouw doelstellingen: betere zichtbaarheid, meer leads of misschien juist beide? Wij raden het pakket GoPlus aan om jouw zichtbaarheid te verbeteren en om meer leads te verzamelen.

>

Extra promotie voor
jouw organisatie

>>

Verdieping van jouw klantrelaties en maximale leadgeneratie

>>>

Betere online zichtbaarheid en maximale leadgeneratie

Betere online zichtbaarheid en maximale leadgeneratie

My Easyfairs

Op dit online platform bereid je jouw beursdeelname voor en zet je jouw bedrijf online in de kijker tijdens en voorafgaand aan de beurs.

Smart Badge & reader

Met de Smart Badge kunnen bezoekers gemakkelijk informatie verzamelen bij deelnemers op de beursvloer door de reader te scannen.

Visit Connect

Met de Visit Connect app scan je tijdens of na contact met een bezoeker de Smart Badge en ontvang je zijn of haar informatie later per email.

Als exposant...

wordt je online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs was nog nooit zo eenvoudig. Je maakt een keuze uit de vier EasyGo pakketten. Voor iedereen is er een passend pakket wat aansluit bij de vooraf gemaakte beursdoelstellingen.

Je vult voorafgaand aan de beurs een online profiel met bedrijfsinformatie en productinformatie in My Easyfairs. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens het event.

Je hebt zelf de regie over de informatie die gedeeld wordt. Hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante exposanten scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smart Badge technologie) en na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande exposanten direct in de mailbox. Als exposant is het daarom van belang om je online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden, waardoor het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was.

Scroll naar top