Wat is Visit Connect?

Visit Connect is een webapplicatie die je kunt openen op je smartphone of tablet. met Visit Connect verzamel je gemakkelijk informatie van jouw bezoekers op je stand. Door middel van het scannen van de bezoekersbadge van de bezoeker met de applicatie, ontvang je alle gegevens die je nodig hebt voor leadopvolging. Voor het gebruik van Visit Connect is een licentie nodig.*

Visit Connect vs. de Smart Badge
Visit Connect is niet hetzelfde als de Smart Badge Technologie. Met de Smart Badge scant de bezoeker de reader op jouw stand en ontvangt vervolgens na afloop van de beurs per mail jouw bedrijfsinformatie. Met Visit Connect scan jij de badge van de bezoeker en ontvang je de informatie over deze bezoeker in de app. Tevens kun je handige aantekeningen maken en vragen toevoegen.

* Je ontvangt alleen een licentie bij EasyGo Leads, Plus en Premium.
Upgraden kan via My Easyfairs of neem contact op met jouw sales contactpersoon.

Visit connect installatie vakbeurs

Hoe werkt het?

  1. Twee weken voor beurs ontvang je van ons een mailtje met de handleiding en de licentie (QR-code).
  2. Open de Visit Connect omgeving op je smartphone of tablet
    via My Easyfairs
  3. Activeer de licentie die je per mail ontvangen hebt door de QR-code te scannen in de Visit Connect omgeving.
  4. Zodra je licentie geactiveerd is, tik je op de QR-code rechtsbovenaan en richt je de camera op de QR-code van de bezoekersbadge om deze te scannen.
  5. Alle gegevens worden op de toestellen met licenties bewaard en kun je achteraf exporteren naar een handig Exceldocument.
Scroll naar top