Easyfairs, de organisatie achter Installatie Vakbeurs, beschikt over jarenlange ervaring als evenementenorganisatie. De ervaring van exposanten, bezoekers en branchepartijen staan bij ons altijd voorop.Daarom kun je de beste service en ondersteuning verwachten: voor, tijdens én na de beurs. We denken graag met jou mee over de invulling en zijn in staat om jou van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar je beursdeelname. Zo kun jij je focussen op je eigen doelstellingen.

Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg2019

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.
  • Tijdens jouw deelname kun je samen met jouw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid op onze parkeerplaats.
  • Voorafgaand aan jouw deelname biedt de organisatie van lnstallatie & Elektro jou verschillende marketing middelen om jouw beursdeelname te promoten.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je nu! In de uitnodiging wordt jouw bedrijfsnaam vermeldt. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode.
Scroll naar top