Anti-vibratieoplossingen

Beschrijving

Anti-vibratieoplossingen

Hoewel vibratie onderdeel is van het dagelijks leven, zijn trillingen in veel gevallen ongewenst. Bovendien verspilt het energie, kan het de structuur van een gebouw aantasten en creëert het ongewenste ruis. Vibro-akoestische oplossingen zijn daarom essentieel geworden. Deze helpen trillingen van apparatuur en machines te verminderen. Hierdoor ervaren gebruikers van gebouwen meer comfort, hebben uw apparatuur en installatie een langere levensduur en wordt de regelgeving nageleefd.

De VibraTek® producten bestaan uit rubberen en metalen vibro-akoestische isolatoren. Het vormen op maat gemaakte oplossingen voor het elimineren van trillingsproblemen in HVAC installaties. Hierdoor worden veiligheid en comfort gegarandeerd.

De verschillende productoplossingen van VibraTek® kunt u onder andere gebruiken voor:
• HVAC/ gebouw services apparatuur
• Luchtkanalen en vloeistofleidingen
• Industriële en verwerkingsmachines
• Pompen, generatoren en persen
• Akoestische toepassingen in theaters en opera’s

Door het toevoegen van onze VibraTek® oplossingen aan uw assortiment, kunt u een complete oplossing bieden als het gaat om bevestigingstechniek. Daarbij helpen wij in het creëren van vraag vanuit de markt door campagnes te voeren waarbij we verwachten veel gekwalificeerde leads met u te kunnen delen.

Door het kunnen aanbieden van een gehele oplossing van (buis)bevestiging tot anti-vibratie oplossingen, kunt u uw klant een complete oplossing bieden. Tevens biedt u met de VibraTek® producten een duurzame oplossing, waarbij u de klant ontzorgt in mogelijke onnodige reparatiekosten en tijdverlies. In combinatie met onze engineering services kunnen wij u tevens ontzorgen door de productoplossing geprefabriceerd aan te leveren. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden
Het assortiment VibraTek® is uitgebreid en varieert van hoogwaardige veerisolatie voor lichte, middelzware en zware apparatuur en machines tot rubberen stelvoeten voor het isoleren en nivelleren van apparatuur.

Scroll naar top