Bedien elke airconditioning unit vanaf Modbus of BACnet-gebaseerde automatiseringssystemen via IR

Beschrijving

Bedien elke airconditioning unit vanaf Modbus of BACnet-gebaseerde automatiseringssystemen via IR

Het belang van het regelen van airconditioningsystemen

HVAC-systemen zijn meestal de grootste energieverbruikers in een gebouw. Daarom is het van cruciaal belang voor eigenaren van gebouwen om deze systemen te bewaken en te controleren om kosten en energie te besparen. Bovendien heeft de Covid-19-pandemie het steeds belangrijker gemaakt om nieuwe manieren te vinden voor het installeren en gebruiken van AC-units, zoals ventilatie en “schone lucht” een grote zorg is geworden.

De markt voor airconditioning groeit snel met nieuwe merken en verschillende soorten AC-units die voortdurend in opkomst zijn. Dit maakt het voor eigenaren van gebouwen een uitdaging om AC-units te integreren in hun specifieke gebouwbeheersysteem (GBS).

Een universele IR-interface die compatibel is met meer dan 100 AC-units

Het aanbod van Intesis omvat het meest uitgebreide portfolio van AC-interfaces op de markt, waarmee monitoring en controle van airconditioningunits vanuit elk huis- of gebouwautomatiseringssysteem mogelijk is. Het portfolio wordt nu verder versterkt nu HMS een universele IR-gebaseerde Intesis AC-interface lanceert voor de integratie van AC-units in Modbus- of BACnet-gebaseerde automatiseringssystemen. De nieuwe interface maakt verbinding met de AC-unit via de IR-link die al door de meeste AC-units wordt gebruikt om met hun afstandsbediening te communiceren. Het product is al compatibel met meer dan 100 IR-afstandsbedieningen en de bijbehorende AC-units.

Snelle configuratie en diagnose dankzij Intesis MAPS

De nieuwe AC-interface-oplossing wordt geconfigureerd met behulp van de Intesis MAPS-tool, wat veel voordelen biedt voor de systeemintegrator. Met een projectgebaseerde configuratie kunnen alle geïnstalleerde interfaces worden geconfigureerd in één MAPS-sjabloon, waardoor het gemakkelijk is om apparaatconfiguraties te kopiëren en nieuwe projecten op te zetten. Dankzij de diagnosefunctie wordt ook het inbedrijfstellingsproces vereenvoudigd.

Scroll naar top