BIM-Modelleur, iets voor jou?

Beschrijving

BIM-Modelleur, iets voor jou?

De heldere 3D-werktekeningen die wij dagelijks maken zijn onmisbaar geworden om een ontwerp goed te kunnen vertalen naar de praktijk. Ze zorgen ervoor dat iedereen die meewerkt aan onze projecten, van architect tot monteur, voor het beste eindresultaat kan gaan.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—•๐—œ๐— -๐— ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ?
Als BIM-Modelleur maak je deel uit van een ontwerpteam en werk je nauw samen met je collega projectmanagers en engineers. Ook onderhoud je contact met hoofdaannemers, leveranciers en collegaโ€™s op de bouw. Zodat je zeker weet dat wat jij maakt, naadloos aansluit bij het uiteindelijke resultaat. Jij zorgt ervoor dat ontwerp en uitvoering bij elkaar komen.

Linthorst werkt met Revit; deze software zorgt ervoor dat jij als BIM-modelleur jouw werk goed kan uitvoeren. Jij verricht hierbij ontwerp-, teken-, berekenings- en selectiewerkzaamheden die nodig zijn voor het samenstellen, beheren en ontwikkelen van een BIM-informatiemodel.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—•๐—œ๐— -๐— ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ? ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น
Heb je ervaring in de techniek maar heb je nog geen kaas gegeten van wat BIM inhoudt? Geen probleem! Wij leiden je graag op tot volwaardig BIM Modelleur.

Kent Revit geen geheimen voor jou? Ook dan ben je bij ons op je plek! Wij zoeken professionals die gelijk deel uit willen maken van een gedreven ontwerpteam.

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜€๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ผ๐˜‚?
Binnen Linthorst zijn er talloze mogelijkheden om met BIM aan de slag te gaan. Je kunt er je dagelijkse werk van maken maar ook is het mogelijk dat je BIM af en toe inzet naast jouw werk als werkvoorbereider, (lead) engineer of projectmanager. Je kunt doorgroeien als dat bij jou past, wij geven je graag het podium en de opleiding of cursus die je verdient.

Wil je ook weten hoe onze collega’s het ervaren?
Lees dan de ervaringen van onze collega BIM Modelleurs!

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top