De ideale sifon voor kleine ruimtes!

Beschrijving

De ideale sifon voor kleine ruimtes!

Als installateur krijg je regelmatig te maken met kleine ruimtes waar het lastig is om een juiste sifon te plaatsen. Met de McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon is dit verleden tijd! Deze sifon is de kleinste uit het assortiment en speciaal geschikt voor plaatsen met weinig inbouwhoogte of -diepte. Denk hierbij aan badkamermeubels of fonteintjes.

Geen nare luchtjes!
De Ruimtebesparende Wastafelsifon heeft geen waterslot. Hierdoor kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen. Het membraan sluit zichzelf vervolgens zodat nare luchtjes en rioolgassen niet kunnen ontsnappen.

In geval van onderdruk in het systeem zal het membraan ook openen waardoor het tevens functioneert als beluchter. Dit garandeert een goede afvoercapaciteit van het overige waterlozende sanitair. Door het gebrek aan een waterslot voorkomt de sifon ook nare geluiden. De sifon is voorzien van een mogelijkheid om deze eenvoudig te reinigen of zelfs een ontstoppingsveer in te voeren zonder de sifon in zijn geheel te hoeven demonteren.

De Ruimtebesparende Wastafelsifon is verkrijgbaar in de afmetingen: 1¼ x 32 mm en 1¼ x 40 mm.

Kijk voor meer informatie op www.walraven.com/nl/mcalpine-assortiment

Scroll naar top