DE KRACHT & CONFORM VAN INFRAROOD

Beschrijving

DE KRACHT & CONFORM VAN INFRAROOD

De uitgangssituatie
Via de technische groothandel in België is er een offerte aanvraag binnengekomen voor het verwarmen van badkamers in het Corsendonk Turnova Hotel. Bij de eindklant was er nog een bepaalde onzekerheid met betrekking tot verwarmen met infraroodverwarming.

De ETHERMA oplossing
ETHERMA heeft een demo infrarood stralingspaneel ter beschikking gesteld zodat de eindklant de aangename warmte van infraroodverwarming kan ervaren. Hierdoor is de klant 100% overtuigd van de werking van infraroodverwarming. In 97 badkamers zijn de ETHERMA TC infrarood stralingspanelen toegepast. In iedere badkamer is een vermogen toegepast van 600 watt. De stralingspanelen hebben een IPwaarde van IP55 en is hierdoor zeer geschikt om toe te passen in vochtige ruimtes. De ETHERMA TC infraroodpaneel is een onopvallende verwarming die strak tegen het plafond is gemonteerd. De stralingspanelen zijn uitstekend geschikt als hoofdverwarming. Om de infraroodverwarming te regelen is er gekozen voor de eTOUCH Basic thermostaat. Om het design van de badkamer te waarborgen, zijn de thermostaten speciaal in de kleur zwart geleverd. De eTOUCH basic wordt gekenmerkt door de energiebesparingsfunctie en zijn fraaie design. De fuzzy logic regeltechnologie garandeert niet alleen een constante temperatuur, maar helpt ook actief energie te besparen.

Corsendonk Turnova Hotel te Turnhout
Het Corsendonk Turnova hotel te Turnhout omschrijft zichzelf als “luxe in hartje Turnhout”. Het is het nieuwste viersterren hotel van Corsendonk in een bruisend nieuw stadsdeel valk bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Tezelfdertijd biedt het hotel ook alle voordelen die verbonden zijn aan het bosrijke en groene Kempen. Hotel Turnova heeft 97 kamers waaronder 3 suites en 4 kamers voor rolstoelgebruikers. Alle 97 kamers hebben een eigen badkamer die voorzien is van een infrarood stralingspaneel. Ook heeft het hotel een wellness ruimte om te relaxen.

Media

Galerij

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top