Het klikt altijd met Uniflexplus+

Beschrijving

Het klikt altijd met Uniflexplus+

Het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes en kunnen tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden.

Uniflexplus+ excelleert al jaren in gebruiksgemak. Met slechts een beperkt aantal componenten die eenvoudig in elkaar klikken kom je tot een luchtdicht luchtverdeelsysteem. Je hebt geen parkers of lijm nodig. Zo bespaar je kostbare installatietijd. Uniflexplus+ was tot voor kort verkrijgbaar in e

Of we het nu hebben over nieuwbouw of renovatie, met Uniflexplus+ is er altijd een ventilatieoplossing voor handen. De ronde Uniflexplus+ kanalen zijn er in Ø90mm en Ø69mm. Beide diameters beschikken over het klik-en-klaar principe. Er zijn weinig componenten nodig voor een snelle luchtdichte verbinding. Ø69mm is geschikt voor nieuwbouw en renovatie met een beperktere opbouwhoogte. Is hoogte geen probleem dan zorgt 90mm voor nog lagere luchtsnelheden en nog minder weerstand. De platte luchtkanalen en de bijbehorende componenten van Uniflexplus+ Vlak hebben een zeer lage inbouwhoogte. Hierdoor is het systeem ideaal daar waar ronde luchtkanalen vanwege de hoogte niet kunnen worden gebruikt.
Wil je zelf ontdekken waarom het altijd klikt met Uniflexplus+? www.hetklikt.euen 1xØ90mm en 2xØ90mm uitvoering. Inmiddels zijn daar Uniflexplus+ 69 en Vlak bijgekomen.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top