Het klikt ook met Uniflexplus+ 69

Beschrijving

Het klikt ook met Uniflexplus+ 69

Het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem staat al jaren bekend om de eenvoudige en snelle montage door het klik & klaar principe. Slijpen, lijmen of extra handelingen om de slang te koppelen zijn hiermee verleden tijd. Het systeem kent een beperkt aantal benodigde componenten die eenvoudig in elkaar klikken.

Begin dit jaar lanceerden we Uniflexplus+ 69. Deze nieuwe diameter in de Uniflexplus+ familie is vooral gericht op de renovatie en transitiemarkt. Uniflexplus+ 69 staat voor lage luchtsnelheden: 2,5m/s bij een debiet van 25m³/h per slang. Dit zorgt voor een lager geluidsniveau, lagere luchtsnelheden en een lager opgenomen vermogen van de ventilatie-unit. Hierdoor is er een hogere garantie voor een goed werkend ventilatiesysteem volgens het bouwbesluit en de Wet Kwaliteitsborging, die hier vanaf begin 2023 op zal gaan toetsen.
Het systeem is inmiddels getest en gecertificeerd volgens de Europese norm EN17192. Ook heeft Uniflexplus+ 69 de hoogste luchtdichtheidsklasse ATC1 (hogere luchtdichtheid dan Luka D). De kwaliteitsverklaring biedt een overzicht van alle testen op het systeem. Ook wordt het systeem via MEPcontent volledig digitaal ondersteund.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top