Maak kennis met de Wavin Soundchecktool!

Beschrijving

Wilt u snel een berekening maken van uw project? Heeft u het geluidsniveau van uw installatie berekend, maar is het nog niet helemaal duidelijk hoe het zit? Of heeft u vragen over een project? Laat een geluidsberekening maken door onze adviseur.

Niet elk project is hetzelfde. Daarom is het soms een uitdaging om vanuit de Soundchecktool de juiste gegevens te genereren. Wavin adviseur Johan de Jongh ziet in de praktijk dat een geluidsberekening niet zomaar is gemaakt: “Bij het openen van onze Soundchecktool komen vaak veel vragen naar voren. Het is niet altijd voor iedereen even duidelijk wat er precies ingevuld moet worden, waardoor interpretatiefouten makkelijk zijn gemaakt. Logisch, want niet iedereen is thuis in dit systeem.”

Snel uw geluidsberekening ontvangen
Om fouten te voorkomen en onze klanten te ondersteunen, steken wij graag onze handen uit de mouwen om te helpen. Zo kunnen wij de berekening van een project uit handen nemen: wij maken de berekening snel en zorgvuldig aan de hand van ons berekeningsprogramma. U ontvangt niet alleen een berekening van het best presterende systeem, maar ook een overzicht en een indicatie van de kosten.

Direct aan de slag met uw project
Uw geluidsberekening laten doen door één van onze adviseurs scheelt tijd én geld. De berekening is vaak snel gemaakt; zo kunt u direct aan de slag met de begroting van uw project.

Wilt u een geluidsberekening laten maken door één van onze adviseurs?
Neem dan contact op met onze adviseur Johan de Jongh – 0622520494

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top