NIBE S2125 lucht/water warmtepomp

Beschrijving

NIBE S2125 lucht/water warmtepomp

De modulerende lucht/water monoblock warmtepompen uit de nieuwe NIBE S2125-serie zijn de stilste in de markt. Ze kunnen hierdoor in veel situaties zonder geluidsbeperkende maatregelen op slechts 2 meter (type 8) of 3 meter (type 12) van de erfgrens worden geplaatst. Daarnaast heeft de S2125 een zeer groot temperatuurbereik (25 tot 75 °C). Hierdoor kan de S2125 zowel voor vloerverwarming als radiatoren worden toegepast en dát maakt hem breed toepasbaar in bestaande bouw én nieuwbouw. Verregaande optimalisatie van het ontwerp heeft bovendien geresulteerd in een zeer hoog jaarrendement (SCOP) van liefst 5,0 (bij een cv-aanvoertemperatuur van 35 °C). De NIBE S2125 biedt samen met een NIBE VVM binnenunit óf in combinatie met een NIBE SMO regelunit en een losse boiler een zeer energiezuinige installatie voor een comfortabel leefklimaat en een royale hoeveelheid warmtapwater voor de badkamer en keuken.

Kenmerken en voordelen

– De stilste modulerende warmtepomp voor All-Electric en All-Electric Ready hybride installaties in nieuwbouw en bestaande bouw: dicht bij de erfgrens op te stellen!
– Zeer energiezuinig en duurzaam door het hoge seizoensgebonden rendement (SCOP: 5,0) en de toepassing van een natuurlijk koudemiddel (GWP: 3).
– Breed toepasbaar dankzij het grote temperatuurbereik (25 °C tot 75 °C): geschikt voor vloerverwarming (nieuwbouw) en radiatoren (bestaande bouw).
– Monoblock uitvoering voor verwarming, koeling en warmtapwater.

Scroll naar top