NIBE S735 ventilatielucht/water warmtepomp

Beschrijving

NIBE S735 ventilatielucht/water warmtepomp

De NIBE S735-7 is een ventilatielucht/water combi warmtepomp die gebruikmaakt van ventilatielucht (met zeer diepe uitkoeling) als bron, eventueel aangevuld met buitenlucht. Een buitenunit of grondboring is dus niet nodig. De zeer complete alles-in-één unit levert ventilatie (inclusief warmteterugwinning), cv-verwarming én warmtapwater (dankzij de ingebouwde 180 liter RVS boiler) en biedt een efficiënte en duurzame totaaloplossing voor all-electric woningen.

Met zijn zeer brede cv-temperatuurbereik (27 °C tot circa 68 °C) is het toestel bovendien geschikt voor zowel vloerverwarming als radiatoren. Deze unieke combinatie van eigenschappen maken de S735-7 ideaal voor nieuwbouw én bestaande bouw. Alle componenten zijn geïntegreerd in het toestel en keurig weggewerkt achter een stijlvolle mantel, die eenvoudig kan worden verwijderd waarna alle componenten goed bereikbaar zijn voor servicedoeleinden. Hierdoor kan het toestel
ruimtebesparend worden opgesteld, bijvoorbeeld in een nis. Ook kan het toestel worden gesplist in twee delen: naast elkaar (bijvoorbeeld op zolder), maar ook op verschillende verdiepingen.

Kenmerken en voordelen

– Ventilatielucht/water combi warmtepomp met een hoog vermogen, waarvoor geen bodembron of buitenunit nodig is.
– Modulerend compressorvermogen (1,1 tot 6,4 kW), eventueel aangevuld met een elektrisch element (2 tot 9 kW): geschikt voor een grote diversiteit aan nieuwe en bestaande woningen.
– Zeer stille werking, uitzonderlijk hoog rendement en slimme energiebesparende opties, zoals vraaggestuurde ventilatie m.b.v. CO₂-sensoren.

Media

Galerij

Deel op Social Media

Scroll naar top