UBA-conforme oplossingen voor drinkwater

Beschrijving

UBA-conforme oplossingen voor drinkwater

Eén voor iedereen! HUMMEL AG volgt dit principe met de MKV-K knelkoppeling en de bijbehorende aansluit- en koppelnippels. Ze kunnen zowel in verwarmingsinstallaties als in drinkwaterinstallaties worden gebruikt. De reden: Deze probleemoplossers zijn UBA-conform. Ze voldoen aan alle eisen voor “hygiënisch geschikte” materialen van het Bundesamt für Umwelt”.

Dit heeft doorslaggevende voordelen voor de installateur. Er is geen gevaar voor verwarring en met de HUMMEL-schroefverbinding is het altijd veilig om het juiste onderdeel te installeren. Dit maakt ook de opslag en inkoop eenvoudiger en minder gecompliceerd. Bovendien heeft de installateur geen speciaal gereedschap nodig voor de compressiefitting. Dit loont vooral bij reparatiewerkzaamheden, omdat hij nooit weet wat hij op de bouwplaats kan verwachten. Daarom biedt HUMMEL haar klanten ook een speciaal geval van nooddienst aan. Deze omvat de belangrijkste schroefverbindingen, afdichtingen, verloopstukken, aansluit- en koppelnippels. Met deze servicekoffer is de vakman op de bouwplaats voorbereid op alle denkbare eventualiteiten.

De MKV-K knelkoppeling is ontworpen voor gangbare kunststof- en metaalcomposietbuizen. Hij is verkrijgbaar in elf uitvoeringen voor verschillende klembereiken. De schroefverbinding kan worden gebruikt tot een temperatuur van 120⁰C (drinkwater: 95⁰C) en een werkdruk van 10 bar.

Media

Galerij

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top