Wel Groep neemt Aquador over

Beschrijving

Wel Groep neemt Aquador over

Wel Groep neemt Aquador over

Per 7 juli jl. is Aquador, specialist op het gebied van drinkwaterhygiëne en legionellapreventie, overgenomen door Wel Groep. Wel Groep verstevigt hiermee haar positie als landelijk opererende partner op het gebied van drinkwaterveiligheid.
“We zien een fantastische match in onze gezamenlijke dienstverlening. Met de toevoeging van Aquador aan Wel Groep kunnen we onze klanten nog beter en completer bedienen. En daarnaast delen Aquador en Wel Groep dezelfde overtuiging als het gaat om kennis, kwaliteit en goed werkgeverschap”, vertelt Mark van der Heijden, oprichter van Wel Groep.

Aquador
Van bron tot kraan: Aquador zorgt voor veilig en gezond drinkwater, en staat daarbij bekend om de eigen ontwikkeling en inzet van duurzame en milieuverantwoorde technieken. Uniek aan Aquador is de combinatie van diensten zowel voor als na de watermeter. Het Aquador team werkt dagelijks aan bacteriologisch onderhoud van drinkwaterinstallaties en Legionella preventie (o.a. reiniging en desinfectie). Het is met recht dat zij zich ‘specialisten van het zuiverste water’ noemen!

Wel Groep
Aquador wordt als zelfstandige werkmaatschappij aan Wel Groep toegevoegd. Samen met de ‘broers’ Wel Inspectie en Delta-P vormen zij de drie labels binnen de Wel Groep.

Van der Heijden vertelt: “Als Groep bieden wij oplossingen op het gebied van drinkwaterveiligheid, gezonde luchtkwaliteit en slimme regeltechnische oplossingen. Wij onderscheiden ons door het complementaire dienstenpakket dat we vanuit onze werkmaatschappijen aan onze klanten kunnen bieden en de lange termijnrelaties die we met onze klanten aangaan. We maken elkaar sterker en kijken uit naar onze gezamenlijke toekomst.”

Media

Galerij

Deel op Social Media

Scroll naar top