Installatie Vakbeurs 2021

Installatie Vakbeurs biedt een praktijkgericht randprogramma wat actuele thema’s uit de installatiebranche beetpakt en toepasbaar maakt voor de installateur. Bekijk hieronder de onderdelen die deze editie op de beursvloer te vinden zijn.

Ventilatie

Ventilatie is in tijden van het coronavirus een belangrijk thema geworden in de installatiebranche. In 2020 stelde het kabinet zelfs 360 miljoen euro beschikbaar om ventilatiesystemen in scholen te optimaliseren. Inmiddels is het zelfs als basisregel tegen het virus ingevoerd. Tijdens Installatie Vakbeurs 2021 helpen we de installateur graag om zich beter te oriënteren op dit onderwerp door kennis en producten.

Legionella

De Legionella bacterie is een nog te vaak onderschat gevaar. Met de stilstand van water in de gebouwde omgeving in coronatijd groeit de kans op legionella. De installateur speelt een belangrijke rol in het voorkomen van dit soort gevaarlijke situaties bij  drinkwaterinstallaties in bijvoorbeeld kantoren, scholen en overheidsgebouwen. Daarom richt Installatie Vakbeurs Hardenberg in samenwerking met o.a. leden van ENVAQUA dit jaar het Legionellaplein in om kennis mee te geven, omdat de gevaren nog niet altijd even bekend zijn bij deze doelgroep.

Sanitair

Om aan de behoefte van de klant te voldoen, moet je als installateur beschikken over kennis van de laatste trends en ontwikkelingen in de installatiebranche. Sanitair wordt op het gebied van Wellness, Comfort en Duurzaamheid continue verder ontwikkelt. Tijdens Installatie Vakbeurs 2021 blijf je via de Sanitair Trendroute en het Sanitairplein op de hoogte van marktgerichte concepten en innovatieve installatieoplossingen die voldoen aan de wens van specifieke doelgroepen.

Loopbaan Café

Wij Techniek heeft samen met de sociale partners als missie vakmensen in de technische installatiebranche in staat te stellen om hun talent optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Wij Techniek ondersteunt daarom (aankomende) vakmensen in de installatietechniek. Dit doen ze met kennis, advies, coaching, tegemoetkomingen en bijeenkomsten, in samenwerking met sociale partners. Zo is en blijft de vakmens duurzaam inzetbaar. Bezoek het Loopbaancafé in Hal 3. 

Starters Zone

kennistheaters met bezoekers en spreker installatie & elektro hardenberg
Scroll naar top